Microdermabrasie

Microdermabrasie is een populaire behandeling die wordt gebruikt om de huid te vernieuwen en verjongen. Bij deze behandeling worden fijne kristallen gebruikt om de bovenste laag van de huid zachtjes te exfoliëren, waardoor dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd en de textuur van de huid wordt verbeterd.

Vviva La Bella Utrecht Terwijde

 

Bij onze schoonheidssalon bieden we professionele microdermabrasiebehandelingen aan om uw huid er jonger, gezonder en stralender uit te laten zien. Onze getrainde schoonheidsspecialisten gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw huid de best mogelijke behandeling krijgt.

De voordelen van microdermabrasie zijn talrijk. Naast het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden, kan deze behandeling ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, acne en acne littekens, pigmentvlekken en een doffe teint. Het is een niet-invasieve behandeling die veilig is voor alle huidtypes en huidtinten.

Onze microdermabrasiebehandeling is een snelle en effectieve manier om uw huid te verbeteren. Na slechts één behandeling zult u al merkbare resultaten zien, maar voor optimaal resultaat raden wij aan om meerdere behandelingen te ondergaan. Onze schoonheidsspecialisten zullen met u samenwerken om een behandelplan op maat te maken dat past bij uw individuele behoeften en huidtype.

Bij onze schoonheidssalon staan we bekend om onze persoonlijke benadering en onze aandacht voor detail. We zullen ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling en dat u volledig tevreden bent met het resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een microdermabrasiebehandeling en ontdek hoe we uw huid kunnen transformeren!

 

Microdermabrasie 85€ 

 

Microdermabrasie (kuur – deel) 80€

 

Viva la Bella Utrecht Terwijde