Tel. 030-7850513
Get Adobe Flash player

INTELLIGENCE ADVANCED POWER LIFT – Viva La Bella Schoonheidssalon Terwijde Utrecht Leidsche Rijn


De Neoderma Intelligence Advanced Power Lift lijn bestaat uit 5 producten en is samengesteld uit multi-actieve bestanddelen, zoals Diamantextract, Parels en Appelstamcellen.

  • Viva La Bella schoonheidssalon Utrecht - Advanced _productlijnViva La Bella schoonheidssalon Utrecht – Advanced _productlijnSTAMCELLEN afkomstig van een zeldzame Zwitserse appel. Stamcellen zijn de moedercellen van alle cellen. Deze zijn in staat om een cel te veranderen in een andere type cel en de celvernieuwing op gang te houden. Ze vertragen het huidverouderingsproces aanzienlijk, verminderen rimpels en herstellen het DNA.
  • DIAMANTEXTRACT is de meest waardevolle edelsteen met
    lichtreflecterende deeltjes ooit in de strijd tegen het verouderingsproces. Deze zorgt dat de huid comfortabel en zijdezacht aanvoelt en een frisse uitstraling krijgt, krachtig als een diamant.
  • GEKLEURDE PARELS natuurlijk reflecterende mineraalextracten vangen het licht op waardoor de huid een liftend effect krijgt en een stralende en egale teint. Het extract van parels is rijk aan aminozuren, die een anti-aging werking hebben, vochtregulerend werken en aanwezige minerale zouten reguleren het metabolisme en vernieuwing van cellen. Parels absorberen schadelijke straling (ook UV-straling) en maken de huid lichter, egaliseren littekens en werken gunstig op collageenvorming.

Daarnaast bestaat de lijn uit o.a. Teunisbloemolie, Orchideeënextract, plantaardige ceramiden, Ginkgo Biloba, Sheaboter, Zeewier en Algenextract.
De Neoderma Intelligence Advanced Power Lift lijn bestaat uit 5 producten: