Tel. 030-7850513
Get Adobe Flash player

Informatie – Viva La Bella Schoonheidssalon Terwijde Utrecht Leidsche Rijn


Informatie - Viva La Bela Schoonheidsalon Utrecht

De lente is al begonnen, in de natuur komt alles tot bloei, de lentekriebels jagen door ons lijf. Alle geuren van fris, groen gras, bloemen en warmte van de zon op de huid prikkelen de zintuigen en daardoor het zenuwstelsel.

Men komt tot leven en geniet van eerste zonnenstralen. Het lichaam is in de wintermaanden minder actief geweest en moet nu overschakelen naar meer activiteit. In de overgangsperiode van de winter naar de lente ontstaan bij mensen allerlei huid problemen zoals: vette, onzuivere, gestresste en vermoeide huid.

De reden daarvan?

In de winter worden veel afvalstoffen in het lichaamsvet vastgehouden die in de lente weer losgelaten, opgeruimd moeten worden. Daarom zijn we juist in deze periode van het jaar meer vermoeid. Het lichaam is heel druk bezig met de grote schoonmaak, die verloopt door de lever-darmen, nieren, longen en huid. De huid reageert op verschillende manieren: een droge huid of juist vette met kleine bobbeltjes, huiduitslag, etc.

 

De lente is de tijd om peeling en dieptereiniging van de huid te doen,  oneffenheden te verwijderen en vocht in te brengen.

 Acne behandeling is een prioriteit in dit seizoen.

 


 

DROGE HUID!

 Gentle Cleansing Milk 200 ml.

 Milde reinigingsmilk voor reiniging van gezicht, hals en ogen, zeer mild is geen parfum aan toegevoegd heeft de geur van de gebruikte ingrediënten. Totale reiniging ook voor verwijdering van waterproof mascara en olieachtige make-up. Actieve ingrediënten: Seaweed (algen), emulgatoren en een extract van blaaswier wat zorgt voor een verwijdering van huidonreinheden en een goede weerstand van de huid, tevens bevordert het de bloedcirculatie.

 

Gentle Eye Cleansing Lotion 125 ml.

Gentle Toning Lotion 200 ml.