Tel. 030-7850513
Get Adobe Flash player

Galvanic Spa II – Viva La Bella Schoonheidssalon Terwijde Utrecht Leidsche RijnGalvanic Spa II - Viva La Bella Schoonheidssalon Utrecht

Hoe jong wilt u zijn?

Als u denkt dat anti-aging te maken heeft met naalden en messen, denk dan nog eens goed na! Hier, met het Galvanic Spa II Systeem en bijbehorende producten, verschaffen wij u langdurige oplossingen voor huidverjonging – een jonger-uitziende en gezondere huid.  En goedkoper dan andere oplossingen!

Herstelt stevigheid en zachtheid, vermindert rimpels en grove poriën, vermindert cellulitis en maakt uw huid frisser. 

Als u denkt dat anti-aging te maken heeft met naalden en messen, denk dan nog eens goed na! Hier, met het Galvanic Spa II Systeem en bijbehorende producten, verschaffen wij u langdurige oplossingen voor huidverjonging – een jonger-uitziende en gezondere huid.  En goedkoper dan andere oplossingen!Herstelt stevigheid en zachtheid, vermindert rimpels en grove poriën, vermindert cellulitis en maakt uw huid frisser. En dat alles met een apparaatje niet groter dan een computermuis.

Galvanic Spa - Viva La Bella Schoonheidssalon Utrecht

Nu Skin ® heeft het geheim ontdekt   

In samenwerking met vooraanstaande wetenschappers heeft Nu Skin® wat wordt genoemd leeftijd-gerelateerde-super-markers ontdekt, arSuperMarkers. Deze arSuperMarkers  zijn de belangrijkste oorzaken die van invloed kunnen zijn op de manier waarop wij ouder worden. Nu Skin®’s exclusieve ageLOC wetenschap is gebaseerd op deze ontdekking en pakt de interne bronnen van veroudering aan.

Face  treatments

In combinatie met de Face Conductor verwijderen deze verjongende gezichtsgels dofmakende restjes make-up en verzorgingsproducten, zodat de poriën weer kunnen ademen. Tegelijkertijd wordt de huid voorzien van heilzame voedingsstoffen die de cellulaire energie bevorderen en de huid helpen herstellen van stress. Uw huid zal er zichtbaar jonger uitzien en als herboren aanvoelen.

 • PRE-TREATMENT FACIAL GELS:
  – TEA Cocoyl Glutamate helpt onzuiverheden te verwijderen, zodat uw poriën kunnen ademen.
  – Goudsbloem, zeewier en vanilleextractkalmeert en verzorgt de huid.
 • TREATMENT FACIAL GELS:
  – Magnesium
 • – Arginine
 • – Aspartate
 • – Tocopheryl Nicotinate, ein vorm van vitamin E,

Treatment Gel bevordert het herstel van stress; revitaliseert en verkwikt de vermoeide huid door de cellulaire energie te bevorderen en bevat ageLOC™ om de tekenen van veroudering bij de bron te helpen vertragen.

Versterk het effect van uw Galvanic Spa™ gezichtsbehandeling met Tru Face™ produkten en ontdek wat vele anderen al voor u ontdekt hebben: de perfecte behandeling voor een jonger ogende huid. Uit zorgvuldig gecontroleerd onderzoek van Skin® is gebleken dat galvanische behandelingen de afgifte van bepaalde werkzame stoffen tot 24 uur bevorderen.

 

GALVANIC SPA® FACIAL GELS WITH AGELOCBOXES OF GELS  - Schoonheidssalon in Terwijde Utrecht

 

 • Tijdens de voorbehandeling zijn het Galvanic Spa™ apparaat en de Pre-Treatment Gel negatief geladen.
 • Deze negatieve ladingen stoten elkaar af, waardoor de Pre-Treatment Gel de huid in geduwd wordt.
  De Pre-Treatment Gel hecht zich aan onzuiverheden diep in de huid.

AGELOC EDITION NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II – Viva La Bella Beautysalin in Utrecht Leidsche rijn

 • Tijdens de behandeling zijn het Galvanic Spa™ apparaat en de Treatment Gel positief geladen.
 • Deze positieve ladingen stoten elkaar af, wat de afgifte van de heilzame ingrediënten aan de huid bevordert
 • Het positief geladen apparaat trekt de resterende negatief geladen onzuiverheden van de voorbehandeling aan en trekt ze uit de huid.