Tel. 030-7850513
Get Adobe Flash player

Actie – Viva La Bella Schoonheidssalon – Viva La Bella Schoonheidssalon In Terwijde Utrecht Leidsche Rijn


De lente is al begonnen, in de natuur komt alles tot bloei, de lentekriebels jagen door ons lijf. Alle geuren van fris, groen gras, bloemen en warmte van de zon op de huid prikkelen de zintuigen en daardoor het zenuwstelsel.

Men komt tot leven en geniet van eerste zonnenstralen. Het lichaam is in de wintermaanden minder actief geweest en moet nu overschakelen naar meer activiteit. In de overgangsperiode van de winter naar de lente ontstaan bij mensen allerlei huid problemen zoals: vette, onzuivere, gestresste en vermoeide huid.

De reden daarvan?

In de winter worden veel afvalstoffen in het lichaamsvet vastgehouden die in de lente weer losgelaten, opgeruimd moeten worden. Daarom zijn we juist in deze periode van het jaar meer vermoeid. Het lichaam is heel druk bezig met de grote schoonmaak, die verloopt door de lever-darmen, nieren, longen en huid. De huid reageert op verschillende manieren: een droge huid of juist vette met kleine bobbeltjes, huiduitslag, etc.

 

De lente is de tijd om peeling en dieptereiniging van de huid te doen,  oneffenheden te verwijderen en vocht in te brengen.

 Acne behandeling is een prioriteit in dit seizoen.